Mountain valley Mountain valley Mountain valley Mountain valley Mountain valley Mountain valley Mountain valley Mountain valley Mountain valley Mountain valley Mountain valley

VELKOMMEN

Chi kung er en kinesisk form for fysisk og meditativ træning.
Chi kung fokuserer på kroppen som et energetisk system, der gennem træningen skaber balance mellem krop og sind.

Udgangspunktet er kroppen, gennem fysiske øvelser bearbejdes lag for lag: muskler, bindevæv, sener og led videre til nervesystemet. De indre organer, blodet og knoglemarven tonificeres og optimeres. Træningen fører til et forbedret energiflow og fjerner fysiske og emotionelle blokeringer. Chi kungudøveren opnår øget fysisk velvære og kropsbevidsthed samt en bedre holdning, får reduceret stress, adgang til større indre ro og øger sin fysiske og mentale styrke.

Chi kung-formen, der undervises i på Chikungskolen.dk, egner sig for alle uanset alder, køn og fysik. Det kræver ingen forudsætninger at begynde på Chikungskolen.dk. Man kan vælge at dyrke den fysiske træning alene med stort udbytte eller fortsætte og arbejde sig ind i den meditative træning. Det endelige mål er gennem træningen at skabe en dybere spirituel praksis.

Det sidste er muligt, fordi Chikungskolen.dk er funderet i træning med bla. Damo Mitchell, Professor Wang, Master Wang Liping, Sifu Jiang og Master Guo. Disse mestres viden er dybt forankret i de oprindelige taoistiske Chi kungretninger, der er op til 5000 år gamle.

AKTUELT

Kære Chi Kung elever
Jeg har fra i dag af valgt at følge statsministerens opfordring til at aflyse alle fritidsaktiviteter. Det gør jeg ud fra et større perspektiv end os som Chi Kung gruppe. Jeg vælger at aflyse med samfundssind for øje og med ønsket om, at vi hurtigst muligt kan bringe alt tilbage til normalen, uden for store omkostninger for samfundet og specielt for dem, der helbredsmæssigt ikke er så stærke.
Undervisningen er aflyst frem til den 10. maj.
Hyg jer der hjemme og god træning.
Vi ses,
Kærlig hilsen Jette

INTERESSERET I CHIKUNGSKOLEN?

ÅBNE TIRSDAGE
læs mere