Mountain valley Mountain valley Mountain valley Mountain valley Mountain valley Mountain valley Mountain valley Mountain valley Mountain valley Mountain valley

STRÆK OG STYRKE

Hvis kroppen og vores energi systemet skal kunne arbejde optimalt, er det vigtigt, at kroppen er i en grundlæggende god fysisk form og balance.

For at opnå det har vi brug for en god fysisk holdning, fysisk aktivitet og styrke, at kroppen er afslappet og at led og muskler er åbne, stærke og fleksible.

På dette hold vil vi fokusere på den del, der handler om at åbne vores led og sener og at skabe styrke og fleksibilitet i ryg- og mavemuskler.

I træningen af ryg- og mavemuskler vil vi tage udgangspunkt i øvelser, der arbejder dybt i muskelvævet - alle uden maskiner og andre redskaber.

I stræk øvelserne skal vi bringe strækket ud i senerne og deres hæfte, til vi kan genetablere senernes elasticitet og spændstighed.

Har du lyst til at træne din krop og opnå større fleksibilitet og styrke, og ønsker du ikke en bodybuilder krop, men den naturlige harmoniske krop, så er dette hold en mulighed.

Træningen er tilrettelagt således, at alle kan være med, hvad end du allerede er veltrænet og smidig, eller du bare gerne vil nå der til.

DATO

FORÅR 2024
Start torsdag den 18. januar.
Uge 3 - 21, i alt 16 gange.
Ingen undervisning i uge 7, 13 og 19.
Ved eventuel aflysning erstattes undervisningen i uge 22.

EFTERÅR 2023
Start torsdag den 10. august.
Uge 32 - 48, i alt 16 gange.
Ingen undervisning i uge 42.
Ved eventuel aflysning erstattes i uge 49 og 50.

STED

Chikungskolen
Kastanievej 3, Salten
8653 Them

TID

Torsdag kl. 18.45 - 20.15

PRIS

2050 kr.
Betaling skal ske inden holdstart.

FORUDSÆTNING

Interesse
Medbring tæppe og liggeunderlag

INSTRUKTØR

Jette Brink Møller

TILMELDING