Mountain valley Mountain valley Mountain valley Mountain valley Mountain valley Mountain valley Mountain valley Mountain valley Mountain valley Mountain valley Mountain valley Mountain valley

XING SHEN ZHUANG NIVEAU 1

Dette kursus er for dig, som har lyst til at arbejde dybt med din egen krop. Vi skal arbejde mod større tilstedeværelse, fordybelse og ro og derigennem skabe basis for en daglig praksis.
Xing Shen Zhuang er en del af grundtræning i den Taoistiske skole og kommer fra bjerget Emei Shen i vest Kina. Xing Shen Zhuang betyder "formen hvor i kroppen og sjælen kan forenes".
Formen består af en række stående øvelser sammensat i en særlig sekvens der starter transformationsprocessen af kroppen. Hver øvelse fokuserer på en bestemt del af rygsøjlen, korrigerer holdningen og åbner de relaterede energipunkter. Øvelserne laves langsomt og med fokus på struktur, afspænding, dybde og bevidsthed.
Under kurset vil alle deltagere få individuel korrektion og vejledning for at sikre "Tiao Shen" reguleringen af kroppen. Dette vil genskabe kroppens iboende healende kræfter og dermed styrke de indre organer, helbrede og fjerne såvel fysiske som energetiske blokeringer i ryggen. Øvelserne vil opøve en ny sensitivitet, styrke, og fleksibilitet i hele kroppen. Gennem træningen falder sindet til ro og skaber indre balance og overskud.

DATO

25. - 27. august 2017

STED

Chikungskolen, Kastanievej 3, Salten, 8653 Them

TID

Fredag kl. 10.30 – ca. 18.00
Lørdag kl. 10.30 – ca. 18.00
Søndag kl. 10.30 – ca. 16.00

PRIS

2900 kr.

FORUDSÆTNING

Interesse

INSTRUKTØR

Jette Brink Møller

TILMELDING