Mountain valley Mountain valley Mountain valley Mountain valley Mountain valley Mountain valley Mountain valley Mountain valley Mountain valley Mountain valley Mountain valley Mountain valley

XING SHEN ZHUANG NIVEAU 2

Xing Shen Zhuang betyder ”formen hvori kroppen og sjælen kan forenes”. Formen består af en række stående øvelser sammensat i en sekvens, hvor hver øvelse fokuserer på en bestemt del af rygsøjlen. Øvelserne laves langsomt og med fokus på struktur, afspænding, dybde og bevidsthed.
Dette vil genskabe kroppens healende kræfter og dermed styrke de indre organer, helbrede og fjerne såvel fysiske som ikke fysiske blokeringer i ryggen. Øvelserne vil opøve en ny sensitivitet, styrke og fleksibilitet i hele kroppen.

XING SHEN ZHUANG NIVEAU 2
På niveau 2 tilføjer vi en række øvelser til de allerede kendte øvelser fra niveau 1. De nye øvelser vil hovedsageligt arbejde på at åbne brystkassen og hofteleddene. I de allerede kendte øvelser vil vi arbejde med fine nuancer, nye variationer og evnen til at lave mikrobevægelser, for derigennem at åbne punkterne langs rygsøjlen. Træningen giver en større åbenhed og frihed i kroppen og skaber basis for en dybere træning.

DATO

Lørdag den 19. og søndag den 20. marts.

STED

Chikungskolen, Kastanievej 3, Salten

TID

Lørdag kl. 10.30 - ca. 18.00
Søndag kl. 10.30 - ca. 16.00

PRIS

1800 kr.
Betales ved tilmelding.

FORUDSÆTNING

Xing Shen Zhuang Niveau 1

INSTRUKTØR

Jette Brink Møller

TILMELDING